Ümraniye’de, yayalar için kırmızı ışık yandığı sırada yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişiye motosiklet çarptı. Kaza, araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı.
Kaza, saat 15.20 sıralarında Tepeüstü Mahallesi Alemdağ Caddesi’nde meydana geldi. Yayalar için kırmızı ışığın yandığı sırada yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya bu sırada hızla ilerleyen motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaya ve motosiklet sürücüsü yola savruldu. Çevredekilerin yardıma koştuğu kazada, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.
KAZA KAMERADA
Kaza, park halindeki bir kamyonetin araç içi kamerasına yansıdı. Görüntülerde, araçlar için yeşil ışık yanarken yola atlayan yayaya motosikletin çarptığı, kazanın ardından ayağa kalkan motosiklet sürücüsünün trafik ışıklarını işaret ettiği görülüyor
-
ümit
28.07.2025
10:19
vatandaş isimli arkadaş araçlara yeşil yanarken öncelik nasıl yayanın oluyor. kafan güzel mi?
Beğen
-
Salih Saglam
28.07.2025
09:14
Araçlar sakin sakin giderken motorcu derdin ne bu kadar hızlı gidiyorsun. Yeşil yanıyor diye şehir içinde 80KM hız yapma hakkın mı var? Eğer uyman gereken 40KM hız limitine sadık kalsaydın, anında dururdun.
Beğen
-
misafir
28.07.2025
08:57
Vatandaş bu kafayla sakın dışarı çıkma bir araç altında kalırsın. Ne demek öncelik yayanın ışık bilmez misin sen. Birinin başını yakacan seni adam sayacaklar.
Beğen
-
Emekli mühendis
28.07.2025
08:44
Işık olan bir geçitte yayaya kırmızı yanıyorsa durmak zorunda. Yayanın geçiş hakkı yok.
Beğen
-
Misafir
28.07.2025
08:30
Yaya hatalı tamam ama motorsiklet sürücüsü de hatalı. Şeridinde değil, araçların arasından slalom yaparak geliyor. Motorcuların %90'ı bizde trafikte bir aracız görün bizi diyorlar ama hiç öyle davranmıyorlar. Şeridinden giden bir motorcu görmek çok zor.
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle