Esenyurt'ta işe giden bir kişinin kol saatini ve cüzdanını gasbeden, aynı gün bir kafeden laptop çalan iki çocuk gözaltına alındı.
İstanbul’un Esenyurt ilçesinde dün işe gitmek için evden çıkan R.G., Marmara Park Alışveriş Merkezi'nin önünden geçtiği sırada 2 genç tarafından gasbedildi. R.G.'nin üzerinde bulunan saat ve cüzdanı gasbeden şahıslar olay yerinden uzaklaşırken, mağdur kadın durumu polis ekiplerine bildirdi.
GÖZALTINA ALINDILAR
Yapılan ihbar sonrası harekete geçen Güven Timleri A Bölge ekipleri, şahısların yakalanması için çalışma başlattı.
Çalışmaların sonucunda ekipler, suça sürüklenen çocuklar U.K. ve M.İ.A.'yı Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde gözaltına aldı.
-
Adem
31.07.2025
13:48
İdam edeceksin başka türlü düzelmez kimse boş konuşmasın bu ülkeye bunların faydası olmaz gasp eden kişi adam vurur hırsızlık yapar tecavüz olayı yapar gasp yapan herşey yapar bol konuşmaya gerek yok
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
cocuk
30.07.2025
23:31
bunlar sevinyor iceri girerken ..icerde kader mahkumu... disarda yine hirsizlik ,,ben olsam bunalara günes yüzü göstermem
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Lann bırrak!
28.07.2025
18:40
Devletin suçun büyüğü!! Bu ortamı kifayetsiz ceza yasaları oluşturdu! Uygula kısas bakalım!
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Vatansever
28.07.2025
18:18
Bunlar mu çocuk, bunlar şeytanın pabucunu ters giydirirler
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
ramazan
28.07.2025
18:10
sonuç gözaltına alındı. sonuç gözaltı gülelim mi aglayalım mı
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle