Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ve Marmaraereğlisi ilçelerinde günlerdir süren su kesintileri vatandaşları isyan ettirdi. Özellikle Kumbağ Mahallesi’nde ellerinde bidonlarla sokağa çıkan vatandaşlar, cadde üzerinde yürüyerek duruma tepki gösterdi.

"SABAHTAN BERİ BİR DAMLA YOK"

Süleymanpaşa ilçesine bağlı Kumbağ Mahallesi’nde su kesintilerine tepki gösteren vatandaşlar, gece ana cadde üzerinde yürüyüş gerçekleştirdi. Ellerinde bidonlarla sesler çıkararak yürüyen vatandaşlar, yaşadıkları durumu protesto etti. Bir mahalle sakini, "Sabahtan beri bir damla su yok. Böyle yönetim mi olur? Belediye ne iş yapıyor? Küçücük çocuklar perişan. Temizlik yok, yemek yok, tuvalet yok. Bidonla eylem yapıyoruz artık" diyerek tepkisini dile getirdi.

Ufuk Yıldız Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ufuk Yıldız

Editör Hakkında

1998 yılında Sakarya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sakarya'da, üniversiteyi ise İstanbul'da Marmara Üniversitesi'nde tamamladı. 4 yıllık video editörü. TRT Haber'de staj yaptı. ATV'de mesleğe ilk adımını attı. 2020 yılında video editörlüğe başladı. BSH, Merzigo gibi yerlerde görev aldı. Sitede video editör olarak görev aldı. Halen Haber7.com’da video editörü olarak görev yapmaktadır.
Yorumlar 84 Yorum Var
  • Mera 30.07.2025 01:49
    Belediye Reisiniz çok güzel heykel dikmiş gidin karşısında su duası yapın işte ne bekliyorsunuz size hak müstahak.
  • Dertli 29.07.2025 19:32
    Tekirdağ Edirne oldum olası CHP ile yurursunuz bundan sonra da devam ibret alacağınızı sanmam
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek