TV100’de Erdoğan Aktaş’ın sunduğu Eşit Ağırlık programında, orman yangınları sonrası yanan alanlara otel yapıldığı iddiaları hararetli tartışmalara sebep oldu.

Gazeteci Sinan Burhan, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın daha önce yaptığı “Bir tane bile otel yapılmışsa ben bu işi bırakırım” açıklamasını hatırlatarak, bu iddiayı dile getirenlere sert çıktı. 

“YALAN SÖYLÜYORLAR, HADİ İSPAT EDİN” 

“Yalan söylüyorlar, hadi ispat edin” diyerek meydan okuyan Burhan, “Koca koca adamlar yalan söylüyor. CHP ve medyası yalan söylüyor. Çok var çok var diyorlar ama bir örnek gösteremiyorlar.” ifadelerini kullandı.

Programda yer alan gazeteciler Nihal Bengisu Karaca, Mustafa Balbay ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, orman yangınlarının ardından bazı bölgelerin yapılaşmaya açıldığını savundu. 

Ancak canlı yayında bu iddiaya dair somut bir örnek sunamayınca zor anlar yaşadılar. Gazeteci Karaca, “oteller yapıldı” dedi ama örnek gösteremedi. SP’li Bülent Kaya, yayın boyunca izleyiciye çağrı yaptı. “Varsa örneklet atın” diyen Kaya’dan tek ses gelmedi.

"ÖRNEK VARSA GÖSTERİN, BU BİR İFTİRADIR"

Sinan Burhan, “Eğer gerçekten bir tane örnek varsa gösterin, biz de görelim. Ama yoksa bu bir iftiradır.” diyerek tartışmayı noktaladı.

Yorumlar 27 Yorum Var
  • ÖNERi 29.07.2025 15:30
    Manukyan Karaca hanımefendi. Pozisyonunuz hiç de iftira atmaya yakışmıyor. Zaten sizi TV'de görünce hemen zapping yapıyorum.
  • Seyyid 29.07.2025 15:26
    Hayatları yalan ayık dolaşan yok ayyaşlar sürüsü Allah bu ülkeyi bu zihniyeten muhafaza eylesin arsızlar iftıracılar sizi
  • Kivir kivir 29.07.2025 15:26
    Ülkedeki en başta ana muhalefet başta muhalefete dansoz kıyafeti giydirip gezdirilmeli çünkü yalan ve iftirayla kivirmada muhalefetten eline su dökecek yok yalan iftira muhalefetin genlerinde olan ana karakteri muhalefet bin sözünden birine bile inanılmayacak kadar yalancı ve iftiracı bunlara hala insnanlarda tam anlamıyla. ..
  • Birisi 29.07.2025 15:16
    Bülent kaya Saadet partisini. %0,0000001 olma nedenlerinden sadece biridir
  • Hüseyin Yavuz 29.07.2025 15:06
    Bu millet ağzı olan konuşuyor.Dediğiniz yerlerin bir çoğunda chpp belediyeleri hala bir örnek vermemek çok ayıp ve boş laf olduğu açık.İftira mı? Yalan mı? seç birini...
Daha fazla yorum görüntüle