Kağıthane Gürsel Mahallesi’nde, aynı evde yaşayan Ferhat O. ile arkadaşı Oktay Barbaros (41) arasında kahvaltı hazırlığı sırasında çıkan tartışma kanlı bitti. Sabah saatlerinde birlikte marketten yumurta alan ikili, eve döndükten sonra mutfakta bilinmeyen bir nedenle kavga etti. Bu sırada eline bıçak alan Ferhat O., yumurta çırpan ev arkadaşının boğazını keserek öldürdü.
Olayın ardından kaçan şüpheli, polisin çalışmasıyla kısa sürede yakalandı. Kahvaltıya çağırmak için eve gelen iki arkadaş, kapının açılmaması üzerine içeri girerek Barbaros’un cansız bedeniyle karşılaştı ve durumu polise bildirdi. Sağlık ekipleri, Barbaros’un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından cenaze Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayetten hemen önce Ferhat O.’nun marketten yumurta aldığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.