Mersin'in Anamur ilçesinde kasten orman yaktığı belirlenen Sinan Kedi ve Serkan Yıldız, gözaltına alındı. Şüphelilerin akaryakıt istasyonundan şişelerle benzin aldıkları anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
Demirören Mahallesi Çamlıpınar Tenzile mevkisinde dün orman yangını çıktı. İhbarla bölgeye sevk edilen Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi sonucu alevler, büyümeden söndürüldü. Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde jandarma ekiplerinin başlattığı inceleme sonucunda, bir akaryakıt istasyonundan şişelerle benzin alan Sinan Kedi ve Serkan Yıldız'ın yangın çıkardığı tespit edildi.
TUTUKLANDILAR
Şüpheliler, saklandıkları adreste gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Sinan Kedi ve Serkan Yıldız, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemede tutuklandı. Diğer yandan şüphelilerin akaryakıt istasyonundan şişelerle benzin aldıkları anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
-
erdinc can
04.10.2025
20:43
yargılamaya gerek yok direk infaz..
Beğen
-
Akya
02.08.2025
20:38
ADALET ADALET ADALEt
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Ilgaz
02.08.2025
20:13
Adalet hemen serbest bırakır onlarda kaldıkları yerden devam eder
Beğen
-
istasyon
02.08.2025
19:52
benzi istasyonuna işlem yaptınız mı
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
-
Vatandaş
02.08.2025
19:47
Şimdi bunlar neyin nesi örgüt mensubumu kimden emir aldılar ve en önemlisi bunlara akıl almaz cezalar verilmeliki İBRET OLSUN
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle