İnsanlık Filistin için kıyamda! Avustralya'da yaklaşık 90 bin kişi  vicdanın sesini dinledi ve Filistin'e destek için yürüdü. Sidney’deki Harbour Köprüsü’nü adalet, özgürlük ve Gazze’deki soykırımın son bulması için haykıran kalabalık Avustralya hükümetine de Filistin devletini tanıma çağrısında bulundu.

YAĞMUR YÜRÜYÜŞE ENGEL OLAMADI

Yürüyüş saat 13.00’te başladı ve göstericiler şehir merkezindeki Lang Park’ta toplanarak şiddetli yağmur altında 1,2 kilometrelik köprü boyunca yürüdü.  Polis 90 bin kişinin yürüdüğünü açıklarken, organizatörler katılımın 300 bine yaklaştığını savundu. Polis yetkilileri, bunun bugüne kadar gördükleri en büyük protesto olduğunu vurguladı.

 

Yorumlar 202 Yorum Var
  • Hamdi 05.08.2025 23:59
    Allah iman nasip etsin inşallah bu güzel kalplere.
  • Nokta 05.08.2025 15:17
    İnsani vasfı taşıyan tüm insanlara selamlar olsun.
  • vatansever32 05.08.2025 14:33
    helal olsun size. müslümanız diye geçinenlerin yapamadığını yapıyorsunuz !!!
  • yusuf 05.08.2025 11:23
    bu insanlar inşAllah gelecekte Mehti ve İsa as. askerleri olacak ve yahudilerin kökünü kazıyacak amin
  • Ekrem Baltacı 05.08.2025 11:15
    Yediğimiz yemeğin üstüne soda içen bizler , filistin açlıktan ölüyor biz daha neyi konuşuyoruz. Bu vebal hepimize yeter.
Daha fazla yorum görüntüle