Kocaeli'nin Gebze ilçesinde trafikte yol verme tartışması saldırıya dönüştü. Bir grup, otomobil sürücüsünü darbederek araç camlarını patlattı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
YOL VERME TARTIŞMASI
Olay, dün Gebze ilçesi Osman Yılmaz Mahallesi 618. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, seyir halinde olan servis şoförü durup yolcularını indirdiği esnada trafikte yol verme nedeniyle tartışma çıktı.
OTOMOBİL CAMLARINI PATLATIP SÜRÜCÜYÜ DARBETTİLER
Tartışmanın ardından bir grup, otomobil camlarını patlatarak sürücüyü darbetti. Olay anında araçtan inmeyen sürücü, yaşananları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydetti.
İhbar üzerine polis ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından taraflar ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
-
MURAD
04.08.2025
10:18
Ne musibet gelirse gelsin ibret alma kalmadı
Maraş gibi Rusya gibi bir daha olsa yine de akıllanmayız...
Beğen
-
ABDÜLHAMİT HAN
04.08.2025
10:07
cezalar çaydırıcı değil herkes gücü yeten yetene
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Aydemir.
04.08.2025
10:06
Trafik kurallarina uymak bu kadar zormu. halkimizin biraz sag duyu biraz anlayisi bu sorunu cözer.
Beğen
-
Dede
03.08.2025
23:09
Sakin olalım biraz sabır sabır atalarımız çok sabretmiş şimdiki nesil ya da zamanda sabreden yok biraz sabır ya sakin olun
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Yaren
03.08.2025
22:59
İnsan oğlu en vahşi malükattır devlet caydırıcı ceza uygulamassa insanlar birbirini çok yaralar ölümde olur sağ olsun devletimiz almanların seksenli yıllarında çok sert kanunları vardı kimse kıpırdayamazdı.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle