Mersin'de 18 yaşından küçük bir kişi zeytin bahçesinde elindeki tabancayla havaya ateş açarken, arkadaşı da kayda aldı. O anları ise bir vatandaş cep telefonuyla görüntüledi. Olay, merkez Mezitli ilçesindeki bir bahçede meydana geldi.
İddiaya göre, zeytin bahçesinde bulunan yaşları 18'den küçük iki çocuktan biri elindeki tabanca ile havaya peş peşe ateş açtı. Diğeri ise bu anları cep telefonu ile kayda aldı. Tehlikeli görüntüler, çevredeki bir binadaki vatandaş tarafından da cep telefonuyla kaydedildi. Görüntüler üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma yaptı. Yapılan çalışmada yaşları 18'den küçük olan 2 çocuğun kimliği belirlenerek yakalandı. 2 çocuk, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
-
Birisi
04.08.2025
15:13
18 yaşından küçük derken? 17 taş 10 aylık ta olsa 18 taşından küçük deniyor bu durum iç açıcı değil evlendir sen çocuk sahibi olabilecek yaşta bu da ergi yaş demek
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Cumhurun Avukatları
04.08.2025
15:04
Ne çocuğu ya koskoca farik ve mümeyyiz genç adamlar. Adam mı vurmaları lazım illa.. Hukuk sisteminin sil baştan değişmesi gerek .. Bunlar cezasız kaldıkça suçlar artarak devam edecektir.
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Vatandaş
04.08.2025
14:53
Polis nerede diyen vatandaş, polis zeytin bahçesinde nöbet mi tutuyor? Asıl soru bu çocukların anne-babası nerede olmalı!
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
-
vatandaş
04.08.2025
14:42
Bu işten Anne -babalar sorumlu tutulmalı !
Beğen
/ 9 kişi beğenmiş
-
YİĞİDO 58
04.08.2025
14:41
Ana, baba nerede? Esasen onları içeri alıp bir kaç yıl yatıracaksın. Ama nerdeee.
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle