İzmir’in Torbalı ilçesinde jandarma ekiplerine fiziki müdahalede bulunan 8 şüpheli gözaltına alınırken, firari 2 kişiyi yakalama çalışmaları sürüyor. Jandarmaya yönelik darp ve tehdit anları ise saniye saniye kameralara yansıdı.
Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi Barış Manço Caddesi’nde dün gece saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda, devriye görevi yapan jandarma ekipleri, bir kahvehanede yüksek sesle çevreyi rahatsız eden grupla karşılaştı. GBT kontrolü yapmak isteyen ekiplere, içerideki şahıslar fiziki müdahalede bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda takviye ekip sevk edilirken, çıkan arbedede T.K., C.Ş., U.E., M.M., A.D., A.T.A., B.K. ve S.D. isimli 8 şüpheli gözaltına alındı. A.Z. ve A.Z. isimli 2 şüphelinin ise olay yerinden kaçtığı ve firari oldukları öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Öte yandan olay anı kameralara yansıdı. Görüntülerde, bazı jandarma personeline yumruk atıldığı ve bir şüphelinin "Seni sivilken vururum, öldürürüm" şeklinde tehditte bulunduğu anlar yer aldı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
-
Biri
09.08.2025
14:33
Abd de sıkarlar kafasına bu kadar hadsizlik olmaz devletin güvenlik güçlerini tehdit etmek kimsenin hiç kimsenin haddine değil cezasız kalmamalı
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Fatih
07.08.2025
17:33
Amerikan adaletini çok fazla arzuluyoruz biz masumlar ve haklılar ve dürüst vatandaşlar. Bu olmaz ise ülkede bizlere huzur yok
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Siirtli
07.08.2025
15:26
Ona yapılan tehdit devlete, devlete yapılan tehdit millete yapılmıştır. Devlet aciz olmaz, olamaz, olmamalı ve gereğini yapmalıdır
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
-
Fatih
06.08.2025
14:13
Polise jandarmaya vur yetkisi gelmeli bunu getirmeyenler vatansever olmamalılar
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Fatih
06.08.2025
14:08
Pkklıdır buna cüret edenler ancak ve ancak
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle