HABER7
İsrail'in saldırıları ve ablukası nedeniyle kıtlık yaşanan Gazze Şeridi'nden görüntüler vicdanları yaralamaya devam ediyor. Gazze'de yürekleri sızlatan son görüntüleri Gazze'ye yardım ulaştıran Mısırlı bir tır şoförü çekti.
FİLMDEN GÖRÜNTÜ DEĞİL
Mısırlı yardım tırını kullanan şoförün çektiği görüntülerde İsrail'in açlığı kitlesel imha silahı olarak kullandığı Gazze halkının bir parça erzak alabilmek için verdiği yoğun çaba görülüyor. Her geçen gün insanların açlıktan hayatını kaybettiği Gazze'de çekilen görüntüler bir filmden görüntüleri aratmazken, İsrail ablukası altındaki insanların çaresizliği yürekleri sızlattı.
SON 24 SAATTE 4 FİLİSTİNLİ DAHA AÇLIKTAN HAYATINI KAYBETTİ
İsrail'in saldırıları ve ablukası nedeniyle kıtlık yaşanan Gazze Şeridi'nde son 24 saatte 2’si çocuk 4 Filistinlinin daha açlıktan hayatını kaybetti. Gazze'de açlık nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısının 201’e çıktı.
-
Abdullah
10.08.2025
13:48
2 milyon Filistinli var açlıktan ölmek üzere olan.Hepsi birden saldırsa Yahudileri yok derler desem yanlış mı olur.
Beğen
-
Zahid
08.08.2025
21:59
hergün fütürsuzca suurunu kaybetmis bi sekilde katliam yapiyorlar..ergec bi faturasi olacak devam edin bakalim
Beğen
/ 9 kişi beğenmiş
-
ramo
08.08.2025
21:20
musumanlar tumu helak oldu bence ama gazzedekiler degil
Beğen
/ 11 kişi beğenmiş
-
Cengiz
08.08.2025
20:47
Ah ah ah Allah'ım bizleri affet
Beğen
/ 15 kişi beğenmiş
-
herşey aleni
08.08.2025
20:36
Ölen Gazzeliler değil, İNSANLIK. başımız sağolsun.
Beğen
/ 12 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle