Bolu'nun Göynük ilçesinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor. Göynük ilçesi Tekirler köyü yakınlarındaki ormanda saat 12.00 sıralarında yangın çıktı. Yangını görenlerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı arazözler, helikopter ile çok sayıda personel sevk edildi.

Yangın bölgesine giden ekipler, havadan ve karadan müdahaleye başladı. Köyde yaşayan vatandaşlar da yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor. Ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • H Sabri KARADENİZ 08.08.2025 19:41
    Bu orman yangınları için ihalar gözlemde olması gerekir neden yandığını öğrenmek istiyoruz. Orman işletme çalışanlarını orman yangın mevsimi gelmeden taban temizliği yapılsa yangınların önüne rahat geçilebilir kurumuş otlar yangını rahatlıkla büyütüyor.
  • Türk oğlu Türk 08.08.2025 16:32
    Kontrol altına alındı
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek