Burası Ankara’nın protokol yolu. Trafikte yaşanan tartışma sonrasında sürücülerden biri hareket halindeyken aracında bulunan kılıcı eline alarak camdan diğer araca saldırdı.

 O anlar cep telefonuyla kaydedildi. Seyir halindeyken, aracının camından kılıç sallayarak diğer sürücüye tehditler savuran maganda pes dedirtti.

TAKİP ETTİ, ARACI DURDURMAYA ÇALIŞTI

Elindeki kılıçla iki kez araca vurarak hasar veren sürücünün, diğer aracı bir süre takip ettiği ve durdurmaya çalıştığı öğrenildi. Mağdur sürücü aracın masraflarının karşılanması dahilinde şikayetçi olmayacağını söyledi.Ekiplerin takibi neticesinde döner bıçağıyla tehditler savuran o sürücü gözaltına alındı.İşte o anlar. 

Yasin Akça Haber7.com - Editör
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 34 Yorum Var
  • Burhan 16.08.2025 09:50
    Modern orta çağ kişiliği.At yerine araba .
  • Hasan 15.08.2025 15:16
    Vatandaş korkudan şikayetçi olamıyor birşey yaparlarsa sonra diye böyle utanmazlara kamu davası açılmalı büyük cezalar verilmeli.Yoksa bu manzaralar bitmez
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek