Adana'da uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen bir kişi, otomobilin kaputuna yaslanıp değişik hareketler sergiledi.

İddiaya göre, Adana otogarında uyuşturucu etkisinde olduğu ileri sürülen bir şahıs kriz geçirdi. Şahıs bir otomobilin kaputuna yaslanıp değişik hareketler yaptı. Çevreden geçen vatandaşlar ise o anları kaydedip sosyal medyada paylaştı.

Bu görüntü, uyuşturucu madde bağımlılarının içler acısı durumunu bir kez daha ortaya koydu.

Ufuk Yıldız Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ufuk Yıldız

Editör Hakkında

1998 yılında Sakarya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sakarya'da, üniversiteyi ise İstanbul'da Marmara Üniversitesi'nde tamamladı. 4 yıllık video editörü. TRT Haber'de staj yaptı. ATV'de mesleğe ilk adımını attı. 2020 yılında video editörlüğe başladı. BSH, Merzigo gibi yerlerde görev aldı. Sitede video editör olarak görev aldı. Halen Haber7.com’da video editörü olarak görev yapmaktadır.
Yorumlar 58 Yorum Var
  • Çeçen mücahit 20.08.2025 12:48
    Bu gibi durumlardan korunmak için en büyük görev aileye düşüyor.Evlat en kıymetli hazine ailede öyle
  • MİSAFİR 20.08.2025 11:22
    O görüntüleri görmemek için uyuşturucu ile daha çok mücadele etmek gerek .Bu bir vazife ,Bu bir görev ,Bu bir ahlak, hepimiz için geçerli bu gençlerimizi bu hale getirenler Allah yeryüzünde yaşatmasın bin türlü belasını versin
Daha fazla yorum görüntüle