Bursa'nın Yenişehir ilçesinde ilginç gelenekler devam ediyor. Düğün evine girmeden damada yapılan türlü türlü işkencelere, bir yenisi daha eklendi. Damadın arkadaşları kiraladıkları vinç ile damadı iple sallandırdı. Arkadaşları damadın altında çiftetelli oynarken zaman zamanda ayaklarından tutmaya çalıştı. İlginç anlar ise cep telefon kamerasına yansıdı.
Damat Berhan Uysal zor anlar yaşarken, bu anları asla unutmayacağını söyledi.
-
enes
18.08.2025
17:00
Tipler hep aynı
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Erdem
18.08.2025
16:23
Ne varki bunda? Maksat eglence. Millete eglence lazim. Bence OK. :-)
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
doğrusu
18.08.2025
15:48
Vinç yokken ne yapıyorlarmış?
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
VATANDAŞ
18.08.2025
15:37
Hak olanın sesinin cehaletin sesinden yüksek olacağı günlere ulaşmak ümidiyle Allah'ın bizi karanlıklardan aydınlığa çıkarması için aklımızı kullananlar dan eylesin.
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
-
VATANDAŞ
18.08.2025
15:22
Allah insanı yüceltmek için kitap gönderir, insan cehaletin karanlığı için her yolu dener, adına da gelenek der biz atalarımızdan böyle gördük der, var olan hiç bir statükonun değişimine izin vermez. Cehalet konuşunca dinler hak verir, ilim konuşunca susturur, olumsuz etiketler yapıştırır.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle