NATO'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  "NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, bir sonraki NATO zirvesinin 7 ve 8 Temmuz 2026 tarihlerinde Türkiye'nin başkenti Ankara'daki Beştepe Külliyesi'nde düzenleneceğini duyurdu" ifadelerine yer verildi.

NATO genel sekreteri Rutte, "Türkiye'ye bu önemli toplantıya ev sahipliği yapacağı için teşekkür etmek istiyorum. Türkiye ortak güvenliğimiz için paha biçilemez katkılarak yaparak 70 yıldan fazla süredir güçlü bir NATO üyesi oldu" dedi.

Yasin Akça Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek