Hentbol Erkekler Süper Ligi, artık Ardventure Erkekler Süper Ligi adıyla anılacak. Türkiye Hentbol Federasyonu ile ARD Grup Holding arasında bugün imzalanan protokolle Ardventure firması, ligin isim sponsoru oldu.
İmza töreni, Ankara’daki Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Mesut Çebi ile ARD Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arda Ödemiş katıldı.
Federasyon Başkanı Mesut Çebi, törende yaptığı açıklamada hentbolun marka değerini yükseltmek adına önemli bir adım attıklarını belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Türk hentbolunu daha görünür ve güçlü bir konuma taşımak için çalışıyoruz. Ardventure’ın ligin isim sponsoru olması bu süreçte bizim için önemli bir kazanım. Yeni sponsorluk görüşmelerimiz de devam ediyor. Ayrıca sporcu sayımızı artırmak ve hentbolu tabana yaymak adına çeşitli projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımız sürüyor” dedi.