Filistin'deki İsrail zulmü devam ediyor.Gazzelileri silahla yenemeyen İsrail açlık işkencesi ise hedefine ulaşmak istiyor ve bunu savaş kurallarını hiçe sayarak yapıyor.

Son olarak BM ve Yardım kuruluşlarıyla birlikte çalışan Entegre Gıda Güvenliği Aşama Sınıflandırması olan IPC'nin raporuna göre Gazze'de ilk kez resmi olarak kıtlık ilan edildi. 

Birleşmiş Milletler  bir yılı aşkın süredir Gazze'de devam eden soykırıma ve ablukaya bağlı olarak oluşan kıtlığı ilk kez resmi olarak tüm dünyaya ilan etti.

Yasin Akça Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 0 Yorum Var