Eyüpsultan'da Muammer Öztürk’e yönelik düzenlenen suikasta dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde 2 kişinin olay yerine geldiği ve şüphelilerden birinin Öztürk’ün aracına ateş ettiği görüldü.
İstanbul Eyüpsultan'da sabah saatlerinde işe gitmek için aracına binen Muammer Öztürk'e (48) silahlı saldırı düzenlenerek öldürülmesiyle ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, saldırıya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
SALDIRGANLAR OLAYIN ARDINDAN KAÇTI
Akşemsettin mahallesinde 7 Ağustos'ta meydana gelen olayda sabah işine gitmek için otomobiline binen Muammer Öztürk uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmıştı. Çevreden yetişenler tarafından hastaneye kaldırılan Muammer Öztürk hayatını kaybederken, saldırganlar olayın ardından kaçtı.
KAMERALAR KAYDETTİ
Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada cinayet anının güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği belirlendi. Güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu şüphelilerin olay yerine 2 kişi olarak geldikleri, bir şüphelinin ise araca ateş ettiği görüldü.
TETİKÇİ 18 YAŞINDA
Polis güvenlik kamera görüntülerinin izini sürerek şüphelilerin kimliklerini belirledi. Olayda silah kullanan M.T.U.(18) Beylikdüzün'de düzenlenen operasyonla yanında bulunan M.C.B. ile birlikte yakalandı. Şüphelilerin sorguları Cinayet Büro Amirliğinde yapılırken olayla ilgili 17 yaşındaki N.B.A.'nın da yakalanmasıyla gözaltı sayısı 3'e çıktı.
Saldırının eskiye dayalı bir husumet sonucu meydana geldiği belirlendi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.T.U ile N.B.A. tutuklanırken, M.C.B. yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol hükümlerince serbest bırakıldı.
-
Hüdai ÇAKMAK
22.08.2025
18:50
Yağlı urganın ucunda sallanmayacaklarını, üç beş sene sonra salıverileceklerini, cezaevinde paşalar gibi bakılacaklarını... Biliyorlar. Gerçekte bunlar yaşayan ölüler. İlahi adalet.. Bu gün olmazsa yarın..
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Ahmet
22.08.2025
18:28
İstanbul’da herkes silahlı.. her köşe başında arama noktası kurun ya
Beğen
/ 9 kişi beğenmiş
-
Misafir
22.08.2025
18:03
İdam başka yolu yok acil idam referandumu
Beğen
/ 14 kişi beğenmiş
-
Ersun
22.08.2025
17:33
Bunlar daha çocuk! Serbest bırakın!
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
-
Zeynel Çelik
22.08.2025
17:10
Çocukluk 15 yaşında biter
Beğen
/ 13 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle