Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde aynı istikametteki 2 otomobilin, çarpışarak metrelerce sürüklendikleri anlar kameraya yansıdı.

Kaza, Kırıkhan ilçesi Kırıkhan - Reyhanlı çevreyolunda yaşandı. Trafikte seyir halde olan otomobil, aynı istikamette seyreden başka otomobille çarpıştı.

Kazaya karışan iki otomobilin çarpışma anı ve otomobillerin metrelerce sürüklendiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kazada iki otomobilin sürücüsü yaralandı. Kazayı görenlerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan sürücüleri kurtararak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Hoca Nasrettin 24.08.2025 20:41
    3 aracın yan yana gideceği yerde beyaz aracın sollama yaparken sağdaki araca arkadan çarpması yola bakmadığının yada araç kullanmayı bilmediğinin göstergesi. Sağdaki aracında şeridini ortalayarak gittiği şüpheli. Tüm ehliyetleri toplayıp araç kullanmasını bilen ve bunu trafik kurallarına uyarak yapan kişilere ehliyeti geri verilmelidir.
  • Doblosunun da 24.08.2025 13:58
    Şu küçük ticari araç kullanıcıları motorculardan beter. En dar sokakta bile hemen bir tane gelir.
  • Tiz borozan 24.08.2025 13:29
    Asla asla asla bu güzelim yollari hal eden millet degiliz.Her yilda hem kazalar hemde ölümlerin trafike en cok artan ülkesiyiz..Asla asla aslsa bu güzelim yollarida hak eden millet degiliz..
  • Ali 24.08.2025 13:26
    İllaki hız yapıp hava basacaklar..sonuç felaket.
  • Ahmet 24.08.2025 12:55
    Gündüz farı da noliii? diyenlere cevap niteliğinde bir olay olmuş. Arkadan gelen aracın gündüz ya da normal farı yansaydı öndeki araç dikiz aynalarından onu istemsiz de olsa fark edecek ve tedbir alabilecekti.
Daha fazla yorum görüntüle