Adana'da cam silen şahıslar trafikte sürücüleri rahatsız ediyor. Cep telefonu kamerasına yansıyan bir görüntüde cam silen şahsın bir vatandaşın aracına sertçe vurduğu görüldü.

Şehirde özellikle Yüreğir ve Seyhan ilçelerinde birçok işlek noktada cam silen şahısların sürücülere yönelik tacizleri vatandaşları canından bezdirdi. Kırmızı ışıklarda duran araçların camına aniden yapışan kişiler, cam silme bahanesiyle para istiyor. Özellikle para vermek istemeyen sürücüler, zaman zaman hakarete, hatta tehdide maruz kalıyor.

CAMA SERT VURDU

Yine Yüreğir ilçesi Regülatör Köprü ışıklarında ise cam silen bir şahıs, kırmızı ışıkta kendisini görüntüleyen kişinin aracının camına sertçe vurup görüntü alınmasına tepki gösterdi.

Işıkların yeşil yanmasıyla birlikte şahıs bölgeden uzaklaştı.

Yorumlar 26 Yorum Var
  • Aydemir. 25.08.2025 22:16
    Her sürücü arabasinda gaz spreyi bulundurmali. bu zamanda en iyi cözüm.
  • Hüseyin 25.08.2025 14:09
    Peki Devlet sorumlu kamu kurumlarında çalışan kişilere niye maaş veriyor.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek