Galatasaray'ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu Galatasaray'ın Süper Lig'de Kayserispor'u 4-0 yendiği karşılaşmanın ardından Barış Alper Yılmaz krizi hakkında da görüş bildirdi.

Tugay Kerimoğlu Barış için"Çal kardeşim kapıyı gitmek istiyorsan, açık ve net söyle. Mutsuzsan zaten kimse tutmaz. Ekonomik yönden güçlenmek istiyorsan ki saygı duyarım düşüncelerine 'Yolun açık olsun' derim. Bunu düzgün bir şekilde yapıp, ilişkileri doğru bir şekilde yönetip, o kapıyı birazcık yarım aralık bırak."diye tavsiyesinde bulundu.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Galatasaray 25.08.2025 11:46
    Ya Tugay hoca sana hiç yakıştıramadım bu konuşmaları. Ne demek 12 milyon euro maaş için gidebilir. Yeni sözleşme imzalamışsın araba giderken tekermi değiştirilir. O zaman kötü oynadığında Galatasaray Barışın maaşını 1 milyona düşürsün, senin mantığına göre öyle...Burası senin ahırın değil Tugay her yüksek maaş teklif edilen kulüpten gitsin öylemi!!! Yok yaaa belliki bu transferden sanada pay var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek