İşinsanı Halit Yukay’ın cansız bedeni 19. gününde bulundu.Denizin 68 metre derinliğinde ulaşılan Halit Yukay’ın naaşının vücut bütünlüğünün bozulmaması için askeri dalgıçlar tarafından ‘asansör sistemi’ kullanılarak çıkarılması planlanıyor.

Arel 7’ isimli kuru yük gemisinin 61 yaşındaki kaptanı C.T. Yukay’ın teknesine çarptığı öne sürümüş ve ‘taksirle ölüme neden olma’ suçlamasıyla Yalova’da gözaltına alınıp yurtdışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı kaptan Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’nın itirazı sonrası İstanbul’da yeniden gözaltına alınıp tutuklanmıştı.

 

Yasin Akça Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek