Çekmeköy'de bir kafede otururken silahlı saldırıya uğraması sonucu başından ağır yaralanan Alemdağ Spor Kulübü Başkanı Tuncay Meriç hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz gün saat 21.00 sıralarında Çekmeköy Güngören Mahallesi Tolgahan Sokak'ta bir kafede oturan Alemdağ Spor Kulübü Başkanı Tuncay Meriç (49), iddiaya göre alacak-verecek meselesi nedeniyle bir kişi tarafından silahla başından vuruldu. Saldırgan olay yerinden kaçarken, olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Meriç ambulansla Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Meriç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polisin şüpheli şahsı yakalama çalışmaları sürüyor.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Ali 28.08.2025 11:37
    Cinnet Cinayet herşey normallesti. Bize bir RESET lazım...
  • misafir 28.08.2025 11:37
    türkiye genelinde 3 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilmeli , her ev tek tek didik aranmalı ateşli silahlar toplanmalı , bu her 10 senede bir yapılmalı
  • İsmail 28.08.2025 11:29
    Geliyor adam kafasına sıkıyor kurtlar vadisi nin aymazlıkları türkiyede can güvenliği yok geçen gurbetçi bir ailenin 7 yaşındaki çocuğu yolda yürürken halasına benzetmiş hala hala diye kadına sarıldı kadının kocası çocuğu tokat manyağı yaptı araya girdik ancak 4-5 yumruk yedi çocuğun burun kırılmış 7 yaşında gurbetçi ya toplum bozulmuş abi içişleri bakanlığı gereken hassasiyeti göstermiyor