Siyonist kimliğiyle bilinen Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei’nin konvoyuna saldırı düzenlendi. Başkent Buenos Aires’te yaklaşan seçimler öncesi yürüttüğü kampanya sırasında taşlı ve şişeli saldırıya uğradı.

KONVOYU ÖFKELİ KALABALIĞIN ARASINDA KALDI

Muhaliflerin kalesi olarak bilinen Lomas de Zamora bölgesinde öfkeli kalabalıkla karşılaşan Milei’nin kanvoyu bölgeden hızla uzaklaşırken Milei’nin sözcüsü konvoydaki herkesin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

SEÇİM ÖNCESİ MUHALİFLERDEN SALDIRI

7 Eylül’de yapılması beklenen seçimler öncesi bölge bölge dolaşan Milei’nin seçim sonrası ise iktidarı güçlendirebileceği konuşuluyor.

Olayla ilgili  2 kişi gözaltına alınırken hükümet, saldırıdan eski Devlet Başkanı Cristina Fernandez de Kirchner’e bağlı grupları sorumlu tuttuğu belirtildi.

İSRAİL'İN POLİTİKALARINI DESTEKLİYOR

Arjantin Devlet Başkanı Milei'nin Gazze saldırılarını destekleyerek İsrail Devleti’nin yanında olduğunu her fırsatta dile getirmesiyle biliniyor.

Yasin Akça Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 42 Yorum Var
  • yolcu 28.08.2025 19:25
    Köpekten daha aşağı bu katil destekçisi insanlığın yüz karası yaratıklardır
  • Fahri özcan 28.08.2025 17:52
    Vijdannı taşlaşmış soysuz mahluk
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek