Kaza, saat 11.30 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana geldi. Hüseyinli gişelerinden çıkış yapan çıkış yapan 34 R 0717 plakalı tır, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrol noktasındaki jandarma aracına çarptı. Kazanın etkisiyle savrulan ekip aracı yol kenarındaki sulama kanalına düştü.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ekip aracında bulunan 2 jandarma personeli ve tırda bulunan 2 şoför ile bölgedeki 1 kişi yaralandı. 5 kişiye ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri, yaralıları hastaneye kaldırdı. Su kanalına düşen jandarma aracı çekici ile olay yerinden kaldırılırken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise tırın gişelere yaklaşırken kontrolden çıktığı, önce gişelere ardından da jandarma aracına çarptığı görüldü.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Kenan 28.08.2025 19:15
    Valla bi gişe yapmışsınız otomobil neyse de tırlar milimetrik geçiyor, sebebi hikmetini anlamadığım gişelerin bu kadar neden dar yapılması,
  • erman 28.08.2025 18:28
    Şoför gişelere geldiğini son anda farkediyor.Üstelik hızıda o araç için fazla.
  • Dede 28.08.2025 18:17
    Bu şoförler durmayı unutturuyor biraz gaz kesin gişelerde kaldırın
  • Ercan EYÜBOĞLU 28.08.2025 18:04
    Cep telefonu,,tek sebep,
  • Psikolog 28.08.2025 17:56
    Gişelere son sürat girme ihtiyacı olan bir grup canlılar var. Sosyolojik olarak incelenmelidir.
Daha fazla yorum görüntüle