Polonya'da bu hafta sonu yapılması planlanan uluslararası hava gösterisinin hazırlıkları sırasında ülkeye ait bir F-16 savaş uçağı düştü. Polonya'nın PAP haber ajansı, ülkenin orta kesimlerindeki Radom'da bu hafta sonu yapılması planlanan uluslararası hava gösterisinin hazırlıkları sırasında bir F-16 savaş uçağının düştüğünü bildirdi.

Polonya Hava Kuvvetlerine ait uçağın düşmesine ilişkin ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Adam Szlapka, "Radom'da bir trajedi meydana geldi. Hava gösterisi hazırlıkları sırasında bir F-16 düştü. Ne yazık ki pilot hayatını kaybetti." ifadelerine yer verdi.

Polonya Savunma Bakanı Wladyslaw Kosiniak-Kamysz'in de olay yerine gittiği belirtilirken, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Mehmetx 29.08.2025 00:16
    Geberen katilr gavura acımam
  • Vardır bir hayır 29.08.2025 00:12
    F35 lerin akıbeti de böyle, içindeki yazılım amerikaya ait olduktan sonra bizim işimize yaramaz, istedikleri zaman bir düğmeye basarlar nokta
  • Baykarcı 28.08.2025 23:34
    pocketmartin
  • Das 28.08.2025 22:57
    F 16 lar güzel güclü hizli ucak ama eskidi deyistirilmeli düsmeye basladilar
  • Doğrusu Bu 28.08.2025 22:57
    Pilot iyiki adolf hitlerin eline düşmedi yoksa fırında sabun olurdu .
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek