Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ağustos ayı doğum yardımlarının hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu. Göktaş, “Bugün itibarıyla 3,5 milyar lira destek sağladık. Böylece toplamda 383 bin 691 anne doğum yardımından faydalandı” dedi.

Denizli Valiliği’ni ziyaret eden Göktaş, kente yapılan yatırımlara değinerek son 23 yılda 9,4 milyar liralık destek sağlandığını belirtti. Sosyal yardımlar kapsamında ise 2003-2025 yılları arasında Denizli’ye 7,36 milyar lira kaynak aktarıldığını ifade etti.

2025’in “Aile Yılı” ilan edildiğini hatırlatan Bakan Göktaş, aileyi güçlendirmeye yönelik ülke genelinde 9 binin üzerinde etkinlik düzenlediklerini söyledi. Aile ve Gençlik Fonu’na şimdiye kadar 151 bini aşkın çiftin başvurduğunu vurgulayan Göktaş, genç nüfusun korunması için desteklerin süreceğini dile getirdi.

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 1 Yorum Var
  • İsmail 29.08.2025 22:55
    Neden ocak 2025 den sonra olanı kapsıyor ki bizim de üc cocugumuz var bizi de kapsasın Almanya'dan iyi durumdayız ya Almanya'daki ki coxuk yardımı yapalım 400 gr bir kutu mama 500 TL bir paket bez 400 TL nasıl olacak bu durum
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek