Tokat Belediyesi, mahallelerde başlattığı kapsamlı altyapı ve üstyapı yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda, bir çok mahalle baştan sona yenilenerek modern bir görünüme kavuştu.

"BU YOL BİR DAHA KAZILMAYACAK."

Önce altyapısı yenilenen sokakta, kaldırım ve yol zemin düzenleme çalışmaları tamamlandıktan sonra sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Çalışmaların ardından sokak yeniden trafiğe açıldı.

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, yapılan çalışmaları değerlendirerek şunları söyledi:

"Üretken Belediyecilik anlayışımızla, şehrimizin her noktasına hizmet götürmeye devam ediyoruz. Mahallelerimizde hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak için altyapıdan üstyapıya kapsamlı çalışmalar yürütüyoruz. Bölgemizde tamamladığımız asfalt çalışmaları da bu anlayışın bir parçasıdır. Hemşehrilerimize daha konforlu, güvenli ve modern yollar sunmak için program dahilinde asfalt çalışmalarımız aralıksız sürecek.Tokat’ımızın dört bir yanında tüm ekiplerimizle sizler için sahadayız. Tokat’ımızı daha güzel, daha güçlü bir şehir hâline getirmek için canla başla çalışıyoruz."

 

Yorumlar 22 Yorum Var
  • irgan gunaydın 31.08.2025 08:50
    Valla öyle hesesle takip ediyorum ki anlatamam.Trabzonluyum istanbulda yaşıyorum Trabzon belediyeside çalışıyor eksikler varmı var özellikle Yomra ilçesindeki bşriken trafik bi an önce çözülmesi elzem oldu yollar yokken yani bozukken Trabzona 1 saatte giderdik şimdi onuda geçtik 1 saat 15 dk hatta daha fazla oldu yani bunu yetkililer görsün artık.
  • 55misafir 30.08.2025 14:55
    İşte ülkemizde böyle başkanların çoğalması lazım Maşallah babası gibi çalışkan Allah güç kuvvet versin mevlam sayılarını artırsın
  • Ünal 30.08.2025 13:50
    Demek ki çalışınca oluyor, Allah razı olsun
  • Ünal 30.08.2025 13:50
    Demek ki çalışınca oluyor, Allah razı olsun
  • Semih 30.08.2025 13:33
    Darısı Eskişehir'e
Daha fazla yorum görüntüle