ABD'nin New York eyaletindeki Hamptons'ta, İsrail Savunma Kuvvetleri Dostları (FIDF) adlı kuruluşun etkinliğine katılan CEO'su İsrailli Emekli General Nadav Padan, bir grup tarafından protesto edildi. Göstericiler, grubu "savaş suçu işleyen askerler için bağış toplamakla" suçladı.

Katil General Nadav Padan'ın Hamptons'taki bir sinagogda konuşma yapmak üzere olduğu sırada, Yahudi toplumundan üyeler ve müttefiklerinden oluşan protestocular söz alarak tepkilerini dile getirdi. Grup daha sonra itilerek dışarı çıkartıldı.

"SAVAŞ SUÇU İŞLEYEN ASKERLER İÇİN BAĞIŞ TOPLUYORLAR"

Protestoyu düzenleyen grup tarafından yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze'de soykırım uyguladığı ve çocukları açlığa mahkum ettiği bir dönemde, İsrailli generallerin Hamptons'ta zengin bağışçılarıyla brunch yaptığı ifade edildi.

Açıklamada, FIDF'nin kar amacı gütmeyen kuruluş statüsünü "savaş suçları işleyen askerler için bağış toplamak amacıyla" kullandığı iddia edilerek, "hiçbir yerde hoş karşılanmamalıdır" denildi. Grup, FIDF'nin "soykırımcı gündemlerini yaydıkları hiçbir yerde huzur bulamayacaklarından" emin olacaklarını vurguladı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • hasan demir 01.09.2025 15:57
    burda tepki gösterenler yahudi.demek ki içlerinde vicdan sahibi olanlar da varmış
  • misafir 01.09.2025 14:44
    Aklı olan her insan nerede bir yahudi görürse öldürmeli
  • akp li 01.09.2025 14:41
    türkiyede serbest böyle şeyler , gelsin türkiyeye,
  • Namyelüs 01.09.2025 14:07
    Gelsin CHP ye milletvekili,belediye başkanı falan yaparlar.
  • idam 01.09.2025 13:49
    Direk idam.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek