Yemek programında birincilik kazanarak adını duyuran ve “Reyhan Şef” olarak bilinen kadın ile dini nikahlı eşi M.S.S., 28 milyon 500 bin liralık dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edildi. Çiftin, “hazine arazilerini ihaleye girmeden ucuza kiralayacağız” vaadiyle mağdurları kandırdığı öne sürüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü soruşturmada, şüphelilerin İstanbul’daki restoranına gelen kişilerle samimiyet kurduğu, Reyhan Şef’in eşini avukat olarak tanıtarak güven sağladığı belirlendi. Bu yöntemle dört kişiden milyonlarca lira topladıkları, paranın bir kısmıyla da 12 milyon liralık lüks araç satın aldıkları tespit edildi.

Çekmeköy’de yakalanarak gözaltına alınan karı-kocadan M.S.S. tutuklanırken, Reyhan Şef adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin yöntemleri ve elde ettikleri paralarla yaptıkları harcamalar “pes artık” dedirtti.

Yorumlar 0 Yorum Var