İstanbul’un en yoğun aktarma noktalarından biri olan Gayrettepe–Zincirlikuyu Metrobüs ve Metro tünelinde yıllardır çalışmayan yürüyen bantlarla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 368 metre uzunluğundaki tünelde yer alan 14 yürüyen bandın ikisini tamamen kaldırarak yerine fayans döşedi.

Uzun süredir arızalı olduğu için “yürümeyen bant” olarak anılan sistemin hizmetten çıkarılması, vatandaşların tepkisini çekti. Her gün on binlerce kişinin kullandığı tünelde yolcular, bantların kaldırılmasının değil, onarılıp yeniden çalıştırılmasının ulaşımı kolaylaştıracağını belirtti.

Tüneli kullanan bir vatandaş, “Bayağıdır çalışmıyordu, bir koku vardı. Bir türlü halletmediler. Yapılmaması kötü oldu” sözleriyle yaşanan duruma tepki gösterdi.

Yorumlar 40 Yorum Var
  • Hasan 07.10.2025 19:47
    Oh olsun İstanbul'da hizmet yok reklamlar var. Her şey çok güzel oluyormu
  • Tc vatan 03.09.2025 22:46
    Bakim yok hizmet yok Allah dan toprak doldurmamış dua edin cok güzel olacakmış yediniz işte
  • Nebahat sahin 03.09.2025 22:25
    İyidir iyi her şey çok güzel oldu
  • MUSTAFA 03.09.2025 22:25
    Herşey güzel olacaktı. Gerçekten de böylesi daha güzel olmuş. Vatandaş neye layık olduğunu kendisi seçiyor. Polemiğe gerek yok.
  • Mehmet 03.09.2025 22:04
    Herşey çok güzel olmuş İmamoğlu icadı sağlık için spor kucağa bilerek oturdunuz seçerken şimdi zevkini çıkarın bu yinede iyi günleriniz .
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek