ABD'nin başkenti Washington'da fuhuş ve çocuk istismarı ağı lideri Jeffrey Epstein'in mağdur ettiği kişilerin basın toplantısı düzenlediği anlarda askeri uçaklar alçak uçuş yaptı.

Yoğun uçak sesleri nedeniyle mağdurlar, basın toplantısına ara vermek zorunda kaldı.

ABD Kongresi üyeleri ve bazı kadın mağdurlar, yoğun uçak sesleri eşliğinde reşit olmayan kız çocuklarına yönelik fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein dosyasının müşteri listesi dahil açıklanması için başkent Washington'daki Kongre binası önünde toplanarak çağrı yaptı.

ABD'de Temsilciler Meclisi Denetim ve Kamu Reformu Komitesi, kız çocuklarına cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturmaktan tutuklu yargılanırken ölü bulunan Jeffrey Epstein davasıyla ilgili 33 bin 295 sayfalık kaydı yayımladığını duyurmuştu.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
Yorumlar 39 Yorum Var
  • Omar 04.09.2025 23:07
    Demek ki ABD yönetiminden bazıları hatta ordudan bazıları da işin içinde. İş bu noktaya gelmişse, baksana savaş uçağını alçaktan uçurmak da neymiş. Başka açıklaması yoktur sanırım.
  • osflunun komşusu 04.09.2025 14:03
    ,iyiki yanlışlıkla bomba düşmemiş beyaz evin bahçesinee aman dikkat olurmu olurrr,afganda pakıstanda hep yanlışlıkla bomvba düşüyorrr bu açıklamacıların üzerine,yolda,evde,işte,filistinde++++
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek