Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya elendikten sonra Fenerbahçe'nin yola devam etmeme kararı aldığı Jose Mourinho ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Gazeteci Ferudun Niğdelioğlu, Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’den ayrılık süreci hakkında ses getirecek açıklamalar yaptı. Niğdelioğlu, Portekizli teknik adama süreç hakkında sessiz kalıp konuşmaması için ekstra ödeme yapıldığını öne sürdü.

25-30 MİLYON EURO CİVARINDA PARA ALDI

Yeni Açık YouTube kanalında konuşan Niğdelioğlu, “Fenerbahçe, Jose Mourinho ile konuşmaması için anlaştı. 25-30 milyon Euro civarında para aldı… Sonra da ‘halka açık şirketiz’ diyorlar.” ifadelerini kullandı.

Bu iddiaların gündeme gelmesiyle sosyal medyada Sarı-lacivertli taraftarlar Ali Koç yönetimi hakkında tepki dolu paylaşımlar yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
Yorumlar 29 Yorum Var
  • Mehmet ergun 05.09.2025 17:39
    Mehmet ozkan sen bosver kardesim benim yorumumu okumamış say kendini...kafanı yorma sen böyle şeylere Yolun açık olsun
  • Sefa 05.09.2025 16:23
    Eee hani Galatasaraya 20 milyon zar etdirmjslerdi
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek