Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, bugünkü köşesinde CHP’de yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyum atanmasının ardından yaşanan süreci yorumlayan Şener, yazısında hem CHP Genel Başkanı Özgür Özel hem de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında dikkat çeken noktalara yer verdi.

“HER ŞEY BAŞLADIĞI YERDE BİTİYOR”

Şener, yazısında şu ifadeleri kullandı: “Kadere bakın, ‘Özgür İmamoğlu’ için her şey başladığı yerde bitiyor. Birisi yolsuzlukları yapıyor, diğeri yolsuzluk parasıyla oturduğu koltuğun gücüyle onu savunuyor. Ama tiyatro bitiyor, hem de ilk sahnelendiği yerde; CHP İstanbul İl binasında...”

PARA KULELERİNE GÖNDERME

CHP İstanbul İl binasının satın alınması sırasında gündeme gelen para kulelerini hatırlatan Şener, “İmamoğlu’nun kasası Fatih Keleş ve ekibinin balya balya dizdiği paralar, CHP yönetiminin nasıl ele geçirildiğini gösterdi. Yolsuzluğun görüldüğü yer, mahkeme kararıyla verilen en etkili mesajın adresi oldu” dedi.

“KILIÇDAROĞLU’NU HANÇERLEDİLER”

Yazısında Kemal Kılıçdaroğlu’nun da ismini anan Şener, “Biri Kılıçdaroğlu’nu yolsuzluk parasıyla hançerliyor, diğeri ise suç aleti oluyor. “Değişim” diye diye yola çıkıp demokrasi, hukuk ve Atatürk adını kullanarak yolsuzluk parasıyla finanse edilen tiyatroya devam ettiler" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 0 Yorum Var