AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İzmir’in Balçova ilçesinde bir polis merkezine düzenlenen ve 2 polisin şehit olduğu silahlı saldırıya sert tepki gösterdi. Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırıyı "haince" olarak nitelendirdi ve emniyet teşkilatına destek mesajı verdi.

16 yaşındaki bir saldırganın gerçekleştirdiği olayın ardından açıklama yapan Ömer Çelik, şu ifadeleri kullandı:

"İzmir’de polislerimize yapılan saldırıyı lanetliyoruz. Şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Yaralılarımıza şifa diliyoruz. Kahraman emniyet teşkilatımızın ve milletimizin başı sağ olsun."

Çelik’in açıklaması kısa sürede geniş yankı uyandırırken, saldırıya ilişkin siyasi ve toplumsal kınama mesajları da gelmeye devam ediyor. AK Parti Sözcüsü'nün bu net tavrı, hem emniyet teşkilatına hem de kamuoyuna güçlü bir dayanışma mesajı olarak değerlendirildi.

Yorumlar 0 Yorum Var