ABD son günlerde art arda yaşanan kanlı saldırılarla sarsılıyor. Ukraynalı göçmen Iryna Zarutska’nın metroda bıçaklanarak öldürülmesi ve Donald Trump destekçisi aktivist Charlie Kirk’ün suikast sonucu hayatını kaybetmesinin ardından bu kez Dallas’ta dehşet verici bir cinayet meydana geldi.

Dallas’ta bir motelde çalışan 37 yaşındaki Yordanis Cobos-Martinez, tartıştığı 50 yaşındaki Hintli Chandra Nagamallaiah’ı kovalamaca sonrası yakalayarak tekmeledi, ardından kafasını kesip çöp kutusuna attı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre Martinez’in saldırı anı çevredeki güvenlik kameralarına da yansıdı.

Polis ekipleri, olay yerinde elinde bıçakla kanlar içinde yakaladığı Martinez’i gözaltına aldı. Cinayeti itiraf eden zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dehşet verici olay ABD gündeminde geniş yankı uyandırdı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Levrock 12.09.2025 18:08
    Video nun tamamini izledim, bu hintli tartistigi herhangi biri degil, patronu. Birikmislik varmis demek cünkü adami infaz ederken cesur bir kadin dakikalarca onu durdurmaya calisiyor ama basarili olamiyor. Diyer baska kimseyede zarar vermiyor zaten. Indiatoday sitesinde videonun tümü var.
  • ddd 12.09.2025 17:52
    ruh hastası iblisler gebertin birbirinizi...
  • Anti satan 12.09.2025 17:51
    Vahşetler ülkesi Amerika,yönetim satanist olunca böyle ,kendilerinden olana demokrat falanlar