Şanlıurfa'da su kuyusu nedeniyle çıkan kavgada darbe aldıktan sonra bayılan şahsın kafasını taşla ezmeye çalışan akrabalarını, olay yerine koşarak gelen karısı taş atarak kurtardı. Dehşete düşüren o anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine bağlı Çiçekalan kırsal Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre Müslüm Y. ile amca çocukları arasında sondajla açılan su kuyusu nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından evinin önüne giden amca çocukları Müslüm Y.'ye saldırdı. Kafasına taş darbesi alan Müslüm Y., bayılarak yere düştü.
Güvenlik kamerasına yansıyan olayda şahısların, yerde hareketsiz halde yatan Müslüm Y.'yi darp etmeye devam ettiği, defalarca kafasına taşla vurarak ezmeye çalıştığı gözlendi. Olayı gören eşi de saldırganlara taş atarak karşılık verdi. Kocasını saldırganların elinden kurtarmaya çalışan kadın da darp edilerek yaralandı. Olay yerine gelen mahalleli, yerde yaralı ve baygın halde yatan Müslüm Y.'yi kurtardı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Müslüm Y.'nin yüzündeki kemiklerin kırıldığı, gözünde ise görme kaybı oluştuğu, eşinin durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Mahalleye giden jandarma ekipleri, kavgaya karışanları belirlemek için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Ufuk Yıldız Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ufuk Yıldız

Editör Hakkında

1998 yılında Sakarya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sakarya'da, üniversiteyi ise İstanbul'da Marmara Üniversitesi'nde tamamladı. 4 yıllık video editörü. TRT Haber'de staj yaptı. ATV'de mesleğe ilk adımını attı. 2020 yılında video editörlüğe başladı. BSH, Merzigo gibi yerlerde görev aldı. Sitede video editör olarak görev aldı. Halen Haber7.com’da video editörü olarak görev yapmaktadır.
Yorumlar 22 Yorum Var
  • Misafir 21.09.2025 00:43
    gücü kadına ve tek başına olan adama yeten haysiyetsizler
  • Vejdo 17.09.2025 17:32
    Saldırganlar belli ne çalışması
Daha fazla yorum görüntüle