İspanya LaLiga’da sezona dörtte dört yaparak lider başlayan Real Madrid, sahasında Espanyol’u ağırlamaya hazırlanıyor. Santiago Bernabeu’da oynanacak karşılaşma öncesinde teknik direktör Xabi Alonso, merakla beklenen Arda Güler kararıyla dikkat çekti.
Real Madrid’in maç kadrosu açıklanırken, Arda Güler bu kez ilk 11’de yer almadı. Alonso, Espanyol karşısında Courtois, Carvajal, Militao, Asencio, Carreras, Franco, Valverde, Tchouameni, Vinicius, Gonzalo ve Mbappe ilk 11’ini sahaya sürmeyi tercih etti.
Bu sezon ilk kez yedekler arasında yer alan Arda Güler, daha önce LaLiga’da Real Madrid formasıyla çıktığı tüm maçlara ilk 11’de başlamıştı. Genç yıldız, görev aldığı bu karşılaşmalarda 2 gol ve 1 asist ile takımına katkı sağlamıştı.