Ankara'da taksi şoförü Mehmet Can Doğan (27), trafikte 'yol verme' meselesinden tartıştığı sürücü ve 3 yakını tarafından takip edilip, durdurularak darbedildi. Darp anı kameraya yansırken, gözaltına alınan 4 kişi, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Olay, cumartesi günü Etimesgut ilçesinde meydana geldi. 3 yıldır taksicilik yapan Mehmet Can Doğan, seyir halindeyken trafikte hafif ticari aracın sürücüsü ile yol verme meselesi yüzünden tartıştı. Doğan, tartışmanın ardından yola devam etti. Diğer sürücü, yakınlarına da haber vererek taksiciyi aracıyla bir süre takip ettikten sonra selektör yaparak durdurdu. Sürücü ile başka bir araçtan inen 3 yakını, taksi şoförünü sopayla darbetti. Darp anı taksideki araç kamerasına yansıdı. Yaralanan Doğan, hastaneye kaldırılırken, kaçan 4 kişi polis tarafından yakalandı. Şüpheliler, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Yorumlar 47 Yorum Var
  • Anti darbeci 23.09.2025 20:06
    Yahu bu ülkede hakkaten vicdan li hâkim kalmamış mı nedir,türk milleti adına karar verildiği gerçekçi değil,hayatın olağan akışına aykırı ,millet şu karara katılmaz çünkü.
  • vatan daş laz 23.09.2025 19:49
    savcı yakını olsaydı adamlar zor çıkardı
  • ilhan gurbette 23.09.2025 19:30
    niye serbest birakildi diye yazan arkadaslar taksici daha ölmedi ondan hani ölseydi o zaman tutuklanirdi
  • Paşa Port 23.09.2025 19:28
    chp hakemleri….
  • Gültepeli Bjk 23.09.2025 19:21
    Öldürennlerbile selbest bırakan birr adalett diyelimm bir sistemimiz varr çokk güzell yaa dövv komalık et kafa göz kırr yok istemeden öldürdüm pişmanım dee ifadee verr selbestt kalll
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek