ABD Başkanı Donald Trump, BM 80. Genel Kurulu oturumunda peş peşe sorunlar yaşadı.
ABD Başkanı Donald Trump, BM'ye vardığında yürüyen merdivene adımını attığı anda çalışmamaya başladı. Trump ve eşi Melania duran merdivenleri yürüyerek çıktı. O anlar kameralara yansıdı.
Yaşanılan aksilik sonrası Trump ikinci kez sorunla karşılaştı.
80. BM Genel Kurul toplantısındaki konuşmasına başlayan Trump'ın, konuşmasına başlamadan önce teleprompteri bozuldu.
Mizahi bir dille BM asansörlerinin ve teleprompter cihazlarının bozuk olduğunu söyleyen Trump, "Prompter çalışmadığı için bu konuşmayı promptersız yapmam sorun değil. Sadece şunu söyleyebilirim. Bu prompteri kim kullanıyorsa başı büyük belada" serzenişinde bulundu.
TRUMP'A MESAJ MI?
Sadece ABD Başkanı'nın peş peşe yaşadığı aksilikler akla siyasi angajmanlı sabotaj iddiasını getirdi.
200'e yakın devlet ve hükümet başkanı ile yüzlerce bakan, binlerce diplomat, sivil toplum kuruluşu çalışanı ve gazeteciyi ağırlayan New York'ta olağanüstü güvenlik önlemleri alınmasına rağmen sadece Trump'ın yaşadığı sorunlar dikkat çekti.
-
ali
25.09.2025
16:08
siyonit köpekleri her yerde bu adama uyarı veriyorlar ve dolaylı yoldan tehdit ediyorlar olay bu
Beğen
-
Kafkasyali
24.09.2025
18:15
Tarihi tersten yazma alışkanlığına bunları iyi tanıyın hep İsrail'e çalışan ABD
Beğen
-
madalya verin
24.09.2025
13:37
merdivenle prompter ları bozanlara madalya verin.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Burhan
24.09.2025
08:53
Yaklaştığın herşey bozuluyorsa sende bir sorun olmasın...
Beğen
-
asıl yorum
24.09.2025
07:39
Yahudiler bütün seneto medya siyaseti ele geçirmiş. Başa kukla bir adam seçtiriyorlar arkasından bütün pis işlerini yaptırıyorlar.
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle