Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir inşaat şantiyesinde çalışan ve sebepsiz yere işten çıkarıldığını iddia eden kadın, şantiye şefinin üzerine kaynar su döktü, o anları ise saniye saniye kaydetti.

Olay, Kocaeli’nin Körfez ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sebepsiz yere işten çıkarıldığını iddia eden kadın, görüşmek için şantiye şefinin yanına gitti. İşten ne gerekçe ile çıkarıldığını soran kadına şantiye şefi, 'işvereniniz ile görüşün' yanıtını verdi.

Bunun üzerine kadın, 'ben kendi kendime gerekçe üretsem nasıl olur' diyerek yanında getirdiği kaynar suyu, şantiye şefinin üzerine döktü. Ardından ise 'gerekçe, şimdi git gerekçeni göster' diyerek odadan ayrıldı.

Kaynar su üzerine dökülen şantiye şefi hastaneye kaldırıldı. Kadının ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğü öğrenildi.
Konu ile alakalı inceleme sürüyor. 

Yorumlar 17 Yorum Var
  • fxnope 23.09.2025 23:59
    işten çıkarılma gerekçesi ne olursa olsun insanlar haklarını alır ve ayrılır kimse kimseye neden çıkarıldım diye kaynar su dökemez o yüzden kadın haksız ve canidir cezası ağır olmalıdır
  • Taner yildiz 23.09.2025 23:57
    Millet iyice delirdi
  • hacı 23.09.2025 23:27
    bazı yorumcularda kadın haklı falan demiş ne biliyonda hak dağıtıyon acaba böylelerini kadın erkek ayırt etmeksizin en başında işe almıycan kapı çalmayı bilmeyende bi halt olmaz
  • Servet 23.09.2025 23:19
    Olması gereken budur hak edenin cezasını vereceksin
  • vatandaş rıza 23.09.2025 23:11
    İşlerde işçi çıkarılırkende hakkaniyet gözetilirse sıkıntı olmaz ama keyfi ekmeğiyle oynanırsa .kadın erkek fark etmez sıkıntı olur .Belki kadının işe çok ihtiyacı var.Başla birime yönlendirilebilirdi
Daha fazla yorum görüntüle