Tayland'ın başkenti Bangkok'ta Vajira Hastanesi önündeki caddede yol çöktü. Çökme sonucu 50 metrelik devasa bir çukur oluştu.

Korku dolu anlar kameraya böyle yansıdı.

Dusit bölgesinde yer altı inşaatı devam eden bir yolda sabah 07.00'de çökme meydana geldi. Çökmenin meydana geldiği sokakta bulunan hastane ve polis merkezi ile çevredeki bazı ev ve iş yerlerinin güvenlik gerekçesiyle tahliye edildiği bildirildi.

Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Çökme anı çevredekilerin cep telefonu kameralarına yansırken, çevredeki binalarda bulunanların panik yaşadığı görüldü.

 

Yasin Akça Haber7.com - Editör
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 7 Yorum Var
  • Tespit 29.09.2025 07:43
    Lağım çukuru fuhşun ve sapiklıgin merkezi tayland. Gitsin buda ve brahmanlardan yardım dilesinler!
  • Mardin'li. 27.09.2025 08:23
    ALLAH'IM bunun binlerce kat büyüklüğünü siyonit itrail de ve terörist abd beyaz sarayda bizlere göster.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek