New York’ta Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının ana gündemine Gazze ve Filistin’i taşırken, dikkat çeken liderlerden biri oldu.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, New York’tan yaptığı yayında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en çok konuşulan liderlerden biri olduğuna dikkat çekti.

“BÖYLE LAFLARI EDEBİLEN YOK”

Cüneyt Özdemir yaptığı yayında, “Buraların en çok konuşulan liderlerinden biri Erdoğan diyebiliriz.” ifadelerini kullandı.

Özdemir, Erdoğan’ın Fox News’e verdiği röportajda “Hamas’ı terör örgütü olarak değil, direniş örgütü olarak görüyorum” sözlerinin de büyük yankı uyandırdığına dikkat çekti.

Özdemir, “Böyle lafları burada edebilen yok yani. Ana gündemi Filistin ve Gazze’ydi.” dedi.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • xvyz 24.09.2025 17:57
    Vatan Hainleri sana çok kızacak cüno......
  • Abbas 24.09.2025 17:51
    Sana çok teşekkür ederim Cüneyt Bey. Keşke herkes senin gibi doğru ve dürüst olsaydı. Seninle gurur duyuyorum. Cumhurbaşkanımız gerçekten bir dünya lideri. Gündemi belirleyen bir lider.
  • Cahil bir kafatası 24.09.2025 17:50
    Chpkk itibarsızlaştırmaya çalışıyor kedisi de gidip İngiltere’ye ağlıyor ama kitlesi için nasılsa önemi yok makarna yiyen milliyetçi makarnacı diyenler gayri milli yolsuzluğa mandacılığa eyvallah diye biliyor demekki makarna yiyen bunlardan daha akıllı
  • SOLOTÜRK 24.09.2025 17:09
    Chp sana çok kızacak Cüneyt bey
  • Mehmet 24.09.2025 17:03
    Bana göre dünyada tek lider Sayın Erdoğan'dır. Eğer bu adamın gücü olsaydı, Amerika veya Rusya devlet başkanı olsaydı, dünyaya adalet getirirdi. Yani onun gücü ahlaksız güç olmazdı, ahlaklı güç olurdu ve dünya bundan istifade ederdi. Güç ABD'nin elinde ahlaksızlaşmış, bu güç şeytani güçtür ve zarardan başka bir yaptırımı olmaz.
Daha fazla yorum görüntüle