Yalova'nın Çınarcık ilçesindeki evinin 6.katından düşerek yaşamını yitiren sanatçı Güllü'nün son görüntüleri ortaya çıktı.
Sanatçı Güllü, Çınacık'taki yazlığının kapısını güvenlikli hale getirmişti. Şifre ve kamera taktıran Güllü burada yaptığı konuşmada, "Artık kendimi çok güvende hissediyorum. Furkan kardeşim bana şifreli kapı yaptı. şifre olmadan asla hiç kimse giremez. kamera foto kaydı var. Şiddetle tavsiye ediyorum. Kötü ve zor günlerden geçiyoruz. Bütün herkese gerekli olan bir ürün" demişti.
İNTİHAR İDDİALARINA YALANLAMA
Komşusu İsmet Helvacıoğlu da sosyal medyadaki yanlış haberlerin kesinlikle yalan olduğunu ifade ederek, "İki gün önce binasının kapısını güvenli hale getiren, akıllı kapı yaptıran, her gün insanların yardımına koşan, her an sakin, mutlu ve çoluğuna çocuğuna düşkün bir insan. Yakından tanıdığımız bir insanın asla intihar etmesi mümkün değil. Birkaç saat önce hasta bir abimize yemeğiniz var mı? diye soran bir insan. İçtenlikli, sevgi doluydu. Yardıma ihtiyacı olanların yardımına koşardı." diye konuştu.
Sanatçı Güllü'nün cenazesine Yalova Eğitim Araştırma Hastanesi'nde otopsi yapıldı. Yakınlarının cenazeyi defnedilmek üzere bugün alması bekleniyor.
-
Halil
28.09.2025
00:46
Kilit ta
kıldığında videoda neden ev boş hiç eşya halı vs perde falan hiç birşey görünmüyor
Beğen
-
Mehmet
27.09.2025
12:12
İntihar değildir zaten.
Herkes tamam mı diye seslendikkten sonra birden düşmesi çok düşündürücü
Beğen
-
Vatandaş
26.09.2025
15:19
Ölüm nereden gelir kimse bilemez ölümünde hayırlısı ALLAH Rahmet eylesin.
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
-
D.Bakır
26.09.2025
14:41
Allah'ım rahmet etsin inşallah. Seviyorduk
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Düşünen Adam
26.09.2025
14:17
İntihar etmemiştir. İntihar süsü verilmiş olabilir çünkü Güllü artık kimse kafasına göre giremeyecek diyor. Detay Kapı kilidi konuşmasında saklı örtülü bir mesaj var gibi diye düşünmekteyim.
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle