Çorum'un Alaca ilçesinde düğün konvoyundaki otomobilin tarlaya devrilmesi ile 2 kişinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Kazaya konvoyda öne geçmek isteyen başka bir sürücünün sebep olduğu ortaya çıktı.
Kaza, öğle saatlerinde Alaca ilçesi Hışır Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, düğün konvoyunda Hüseyin A. idaresindeki 34 GT 3488 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak tarlaya yuvarlandı. Kazada sürücü ile eşi Hatice A. yaralandı.
Olay yerine gelen ekipler tarafından araçtan çıkartılan yaralılar Alaca Devlet Hastanesine kaldırıldı.
KAZAYA KONVOYUN ÖNÜNE GEÇMEJ İSTEYEN SÜRÜCÜ SEBEP OLMUŞ
Yaşanan kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde konvoyun önüne geçmek isteyen bir otomobil sürücüsünün Hüseyin A. idaresindeki otomobilin yanına geldiği, üzerine doğru ani manevra yapan otomobilden kaçmak isteyen Hüseyin A.'nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği görüldü. Görüntülerde kontrolden çıkan otomobilin tarlaya yuvarlandığı anlar da yer aldı.
-
Ersever
29.09.2025
07:30
Bu düğün merssimlerindeki bazı kültürlerin değişme zamanı geldi. Aşırı külfet evlenmeyi zorlaştırıyor, nikah salonundaki bir nikah merasimi yeterli, gerisi düğün salonlarını zengin etmek, milleti eğlendirmek. Ne gerek var.
Beğen
-
Hatay
29.09.2025
06:40
Asıl kaza yapan diğerinin önüne geçmiş sonrada saçma bir şekilde tarlaya kırmış kadın değilse acemidir
Beğen
-
sinan.1905
29.09.2025
01:28
Mal malı ürkütmüş
Beğen
-
Nasah
29.09.2025
01:20
Ne öne geçmesi bu durumda kaza yapılir mi bence adam acemi, geçmiş olsun
Beğen
-
Mustilip
29.09.2025
01:07
Trafikte BMW kadar itici bir araç gelmiyor aklıma. Bunların hepsi mi böyle arkadaş.
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle