Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Nihal Aras (49), oturduğu binanın bahçesinde beslediği kediler nedeniyle arasında husumet bulunan komşusu N.S ve onun oğlu S.S. tarafından darbedildi. S.S.'nin yumruk attığı Nihal Aras'ın burnu kırılırken, olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 3 Ağustos'ta Yenimahalle ilçesinde meydana geldi.

Nihal Aras, oturduğu binanın girişinde, yaklaşık 3 yıldır bahçede beslediği kediler nedeniyle aralarında husumet bulunan komşusu N.S., eşi ve oğlu ile karşılaştı.

Nihal Aras, iddiaya göre sokak köpeklerinin içeriye girip kedilere zarar vermemesi için kapalı tutulmasını istediği binanın giriş kapısını açık bırakan komşusuna tepki gösterdi.

Nihal Aras, binaya girerken, komşusu N.S., oğlu ve eşi de peşinden gitti. N.S. Nihal Aras'ı eve gireceği sırada saçından tutup dışarıya çıkarırken, oğlu S.S. de yumruk attı. Aldığı darbelerle yere yığılan Nihal Aras, hastaneye kaldırıldı.

Burnu kırıldığı belirlenen Nihal Aras, tedavisinin ardından şikayetçi oldu. N.S. ve oğlu S.S., polis merkezinde ifade verdi.

 

Yorumlar 0 Yorum Var