Spor yorumcusu İbrahim Seten,  Fenerbahçe'nin Kerem Aktürkoğlu ile iki ayrı sözleşme imzalandığını öne sürmüştü. Seten, Kerem Aktürkoğlu için bir resmi sözleşmenin Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirildiğini, diğer sözleşmenin ise imaj hakları üzerinden düzenlendiğini iddia etti.

Sözlerinin devamında Kerem'in yıllık 5.8 milyon euro net gelir elde ettiğinin altını çizen Seten, milli yıldızla ilgili Fenerbahçeli iki eski yöneticiyle görüştüğünü ve TFF'ye bildirilen belgede Kerem Aktürkoğlu'nun maaşının yalnızca 1907 TL olarak göründüğünü ifade etti.

"FATİH TERİM 1905 TL ALABİLİYORSA KEREM DE 1907'YE ANLAŞABİLİR"

Bu iddialar sosyal medyada kısa süre içinde gündem olurken bir başka spor yorumcusu Emre Bol'dan da yine X'te ses getiren bir yorum geldi. Kerem'le ilgili çok konuşulan '1907' detayı için geçmişte Fatih Terim'in Galatasaray'la yaptığı sözleşmeyi örnek gösteren Bol, “Sevgili gençler, girin Google’a bakın. Fatih Terim, Galatasaray ile kaç paraya anlaşmış? 1905 TL’ye imza atmış. Demek ki olabiliyormuş. Kerem de 1907 TL’ye anlaşmış. Az para, çok emekle bu noktaya gelmiş. Önemli olan ne istediğin, neye inandığın.” ifadelerini kullandı.

Emre Bol’un bu sözlerine Fatih Terim'in tepki gösterebileceği dile getirildi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • misafir 30.09.2025 13:35
    F.bahçenin neden kap bildirimi yapılmadığı belli oldu limiti açmak vergi vermemek sonrada ali koç gelim g.saraya ahlak dersi veriiyor
  • misafir 30.09.2025 13:33
    Farih terim sezonun ortasında g.saraya geldiği için para almadı tff sembolik olsun diye 1905 tl belirtildi kerem gibi 7.8 milyon Alıp 1907 gösterim vergi kaçırılmadı
  • adamin biri 30.09.2025 13:31
    Dedinlerine emre bol bile inanmiyordur
  • yiğido 30.09.2025 13:28
    Farih terim emre bolu ya cevap bile vermez