Hatay'da yabancı uyruklu bir şahsın, marketteki yoğunluğu fırsat bilerek 800 TL değerindeki çakmağı çaldığı anlar kameraya yansıdı.

Market sahibi Ahmet Metin Sezer, aynı kişinin daha önce de hırsızlık gerçekleştirdiğini belirterek, "Ben burada çakmağın peşinde değilim, bugün çakmak çalan sonra başka bir şey çalar" dedi.

Antakya ilçesi Bohşin Mahallesi'nde esnaflık yapan Ahmet Metin Sezer, 2017 yılında açtığı marketinde çalışarak geçimini sağlıyor. Geçtiğimiz gün sabah saatlerinde marketini açıp ürünleri kontrol eden Sezer, fiyatı diğer çakmaklara göre daha pahalı olan çakmaklardan bir tanesinin olmadığını fark etti. Çalışanlarına çakmağın satılıp, satılmadığını soran Sezer, kendisinin ve personelinin çakmak satmadığını anlayınca güvenlik kameralarını kontrol etti. Güvenlik kameralarını inceleyen Sezer, mahallede yaşayan yabancı uyruklu bir kişinin çakmağı çaldığını fark etti. Daha önce de hırsızlık gerçekleştiren şahsın aynı kişi olduğunu anlayan esnaf Sezer, konuyla ilgili şikayette bulunduğunu söyledi. 

Yasin Akça Haber7.com - Editör
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 2 Yorum Var
  • Aystgn 01.10.2025 11:39
    Daha önce hırsızlık yapmış peki dükkanında işi ne..
  • türbedar 01.10.2025 10:49
    anlamadığım olay,,niye yüzü gizleniyor, millet tanımasın başka yerde de hırsızlık yapsın diyemi
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek