Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesi açıklarında bir balıkçı teknesi tarafından önceki gece bulunan Ukrayna'ya ait insansız deniz aracı Yoroz Limanı açıklarında askeri personel tarafından patlatılarak imha edildi.
Çarşıbaşı ilçesi açıklarında balıkçı teknesi tarafından denizde önceki gece bulunan ve ardından Yoroz Limanı'na getirilerek incelemeye alınan cismin yabancı menşeli insansız deniz aracı olduğu tespit edildi. İstanbul'dan gelen Sualtı Harekat ve Kurtarma Komutanlığı (SAT) personeli ve diğer uzman ekiplerce yapılan incelemeler sonucunda bu sabahın ilk ışıkları ile insansız deniz aracını imha çalışmalarına başlandı. Çevrede güvenlik tedbiri alınırken, ekiplerin bölgeye sinyal kesici olarak bir jammer kullanıldı. Ardından vinç yardımı ile Yoroz Limanı'nda denize indirilen insansız deniz aracı Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait botla çekilerek açığa götürüldü. Ukrayna'ya ait insansız deniz aracı daha sonra uzman askeri personel tarafından patlatılarak imha edildi.
-
Gültepeli Bjk
01.10.2025
16:46
Güzell patlamışş
Beğen
-
ALP
01.10.2025
13:54
burnumuzun dibine kadar gelen bomba yüklü insansız bir araç yerli teknolojilerimiz hiç fark etmemişler mi bu ne demek oluyor ki .Silahlı kuvvetlerimiz değilde bir balıkçı teknesi buluyor hani demir kubbelerimiz hani radarlarımız ne oldu.Herşeyi yalanlıyor bu durum kamunun bu durumu halkına aydınlatması gerekiyor.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Misafir
01.10.2025
13:38
Özgür koş,tüh geç kaldın...Uçtu bizim hamsiler......
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Türkmen
01.10.2025
13:36
Şimdi de derlerki rusyanın yapamadıgını tek atışda yaptık he he
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
salim
01.10.2025
13:31
rusya belki bunun peşine , bizi sıkıştırır teknolojisini çözmek isterdi. temizlik olmuş.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle